ET MANGFOLD AV MULIGHETER

Utvalgtes medlemsprogram

Utvalgte

Medlemsprogrammet vårt er utviklet for å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv for medlemmene våre. Stordriftsfordeler, bonusordninger, bedre betingelser og priser er viktig for økonomien, mens et optimalt innkjøpssystem hjelper til i en hektisk hverdag.

Medlemmene våre får tilgang til data og innsikt som er viktig å vite for driften, og fellesskapsfølelsen styrkes av årlige møter og eventer – i tillegg til kunnskapsdeling over flere fagområder.

Medlemsfordeler og betingelser

Utvalgte

Som medlem i Utvalgte får du automatisk med en rekke fordeler som er inkludert i medlemsprisen:

Som medlemsbedrift får du ta del i en partnerbonusskala, der alle medlemsbedriftene er med på å bygge opp bonus i felleskap, slik at vi får partnerbonus på toppen av skalaen til NHO reiseliv innkjøpskjeden. Mange av samarbeidspartnerne våre har egne priser for Utvalgtes medlemmer og sortiment.

Alle innkjøp på ett sted — Enkelt og oversiktlig system — Avtaleinformasjon — Sammenlign priser — God kontroll på varebeholdning — Spar tid med automatiserte rutiner — Full oversikt over varekjøpene dine — God produktinformasjon — Oversikt over ingredienser, næringsinnhold og allergener — Nyheter/kampanjer — Handlelister — Varetelling — Menybank — Opplæring og brukerstøtte

Utvalgte har avtale på non-food, mat, drikke og tjenester hos Asko, Bama, Contendo, DataBeat, DiplomIs, Evergood, Findus, Grilstad, Haugen-gruppen, Hennig Olsen Is, Idun, KuttMatsvinn2030, Køltzow, Läntmannen, Lilleborg, NHO, Nortura, QI, Ringnes, Tine, Essity, Vestfoldfugl, Kristiania Gourmet

Et utvalg av drivere og ansatte deltar i medlemsutvalg for sammen å tilpasse innhold, prosesser og målsetting via våre kompetansesystemer.

PowerBI og Millum brukes aktivt til analyse. Innsikten vi får, brukes til rådgiving, oppfølging fra industrien og oss selv. Vi følger opp at innkjøp er fordelaktige for medlemmene ved at vi jevnlig og bruker dette datagrunnlaget til å analysere og optimalisere innkjøp og drift.

Fagopplæringskurs Kulinarisk Akademi — Vinkurs med Haugengruppen — Inspirasjonskurs høst og vår med Bama — Servicetest for alle ansatte i serveringsfunksjoner — Dessertkurs Tinepartner

Vi jobber med forskjellige hjelpesystemer som f.eks. servicetest for ansatte, QI mystery guest og Contendo gjesteundersøkelse.

Tilvalg

Utvalgte

I tillegg til alt som er inkludert i medlemsfordelene, tilbyr vi også et såkalt «tilvalg» der du kan ta del i driftsforenklende tiltak og strategiske fellesprosjekter som bidrar til økt besøk og salg. Utvalgtes kjedekontor opptrer som en fasiliterende, prosjektledende og rådgivende partner når det kommer til drift og markedsføring. I tillegg kan du bli med på arrangerte turer, kurs og inspirasjonsdager.

Vi tilbyr også hjelp til markedsføring via eksterne samarbeidspartnere, og til synlighet via sentrale aktiviteter i Utvalgte.

Du får tilgang til ekstern kompetanse innen diverse fagområder via samarbeidspartnerne våre.

Arrangerte turer med faglig og sosialt innhold minst en gang pr år. Disse turene er inkludert mot en egenandel.

Arrangerte kurs- og inspirasjonsdager for drivere og ansatte. Dette er inkludert mot en egenandel.

10 gode grunner til å bli medlem

Utvalgte

Det er mange gode grunner til å medlem i Utvalgte Spisesteder og Hoteller. Her får har du en kort liste over de ti viktigste punktene.

1 Bonusordninger i form av betingelser, priser og tilpassede kampanjer

2 Enkelt og kostnadseffektivt innkjøpssystem

3 Sentrale avtaler som vanligvis er forbeholdt de store kjedene

4 Medlemsutvalg som sikrer kunnskapsoverføring

5 Hjelpesystemer som gir innsikt i egen bedrift

6 Aktivering av ansatte gjennom kompetanseheving og inspirasjon

7 Økt synlighet eksternt gjennom Utvalgte

8 Rådgivning og hjelp til markedsføring hvis ønskelig

9 Samlinger regionsvis og nasjonalt, erfaringsutveksling og faglig og sosialt påfyll.

10 Sterk og bred kompetanse innen mat- og kultur.

Medlemsutvalg

Mat & Drikke

Høy matfaglig kompetanse sitter i Utvalgtes ryggrad, og vi streber alltid etter å forhandle frem best mulige avtaler fra leverandørene våre – både når det gjelder kvalitet og pris.

Databasen vår oppdateres jevnlig med oppskrifter og bildemateriell. Mat & Konseptutvalget er medlemmenes eget faglige arena for utvikling og inspirasjon. I takt med gjestemangfoldet, utvikles også dette innholdet til det beste for fellesskapet. 


Vi jobber med følgende områder:

Videreutvikling av retter

Desserter

Kutt Matsvinn

Oppfølging av innrapportering

Frokostkonsept

Takeaway

Gruppemenyer

Oppdatert vegetarmeny for å møte dagens krav fra våre gjester

Barnemenyer

Frekvens på samlinger

4 samlinger i året — 1-2 konseptspesifikke samlinger for inspirasjon og gjennomgang — Kjedekontoret dekker kurskostnader og felles bespisning

Leverandøruavhengige partnere inn på utvikling og presentasjon. 
I 2019 og 2020 hadde vi dessertkurs med Halvar Ellingsen, fiskesprellkurs med Ørjan Johannessen og vår eksterne partner var Øyvind Bøe Dalelv. 


Vår eksterne partner for 2020-2023 er «Årets kokk-Kandidat 2021 /2023» Aleksander Vartdal. Her får medlemmer: Kreative innspill på presentasjon, teknikk, metode og produksjon — Oppskrifter og handleliste presenteres i Horekainnkjøp-portal — Mulighet for gjennomgang i egen bedrift. Utvalgte deler kostnaden med medlemsbedriften på 1. gangs konsultasjon.

Bli medlem — Kontakt oss

Utvalgte

Hoteller og Spisesteder

Vil du bli medlem i Utvalgte Spisesteder og Hoteller eller trenger du mer informasjon om oss? Vennligst send oss kontaktinformasjonen din, så tar vi kontakt: